Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» вже 19 років поруч з Вами!

Створено: 2022-05-30 15:48:32Оновлено: 2022-05-30 15:54:27

Центр «Віза» вже 19 років поруч з Вами!

Щороку 30 травня Центр адміністративних послуг «Віза» виконкому Криворізької міської ради відзначає свій День народження, і цього річ він вже в 19-те! Ще з далекого 2003 ми працюємо задля зручності наших криворіжців.

Все починалося з невеликого відділу дозвільно-погоджувальних процедур, в якому працювало лише 8 осіб. А на сьогодні колектив Центру «Віза» найбільший у виконкомі Криворізької міської ради, оскільки «Віза» - це:

-          37 офісів послуг (20 офісів Центру, у тому числі 4 мобільні та 8 паспортних; офіс з  реєстрації бізнесу й нерухомого майна; 8 офісів з реєстрації місця проживання громадян; 8 віддалених робочих місць з надання соціальних послуг населенню);

-          529 видів публічних послуг, що надаються через Центр: це і великий блок соціальних послуг, оформлення паспортних документів, послуги у сфері  реєстрації нерухомості, бізнесу та місця проживання фізичних осіб, електронні довірчі послуги, сервіс «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» з оформлення посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів, послуги у сфері будівництва, земельних питань, тощо;

-          за час існування обслужено понад 3 млн замовників послуг! Незважаючи на воєнний стан, щоденно до Центру «Віза» звертається близько 2 000 замовників послуг.

                                                                   

Вже стало доброю традицією щороку запроваджувати нові сервіси саме у наш День народження. Так сталося і сьогодні - розпочав свою роботу новостворений відділ державної реєстрації актів цивільного стану. Тобто, відтепер у Центрі «Віза» доступні послуги від народження до смерті.

 

 

З кожним роком наші цілі стають амбітнішими, а кількість послуг постійно зростає, тож в цей святковий день ми обіцяємо і надалі вдосконалюватись та розвиватись на користь рідної Криворзької громади!

 

 

  Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

      http://viza.kr.gov.ua

30 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради