Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Двом криворіжцям присвоїли звання «Почесний громадянин Кривого Рогу»

Створено: 2019-05-30 10:51:50Оновлено: 2019-05-30 10:53:31

На травневій сесії депутати більшістю голосів підтримали пропозицію мера Юрія Вілкула про присвоєння звання «Почесний громадянин Кривого Рогу» Віктору Артюху та Дмитру Степанюку.

«До Дня міста, в травні ми традиційно присвоюємо високе звання« Почесний громадянин Кривого Рогу» найбільш достойним та шановним людям міста. І сьогодні, ще два наші земляка, які мають видатні заслуги й зробили значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток нашого рідного міста, удостоєні цього звання», - зазначив мер Юрій Вілкул.

Віктор Артюх починав свою трудову діяльність кріпильником на шахті, зараз він директор збуту на ЦГЗКа. Його трудовий стаж більше 50 років. Віктор Михайлович працював на посадах заступника та голови Тернівського району, займав посаду першого заступника міського голови. Під його керівництвом проводилося будівництво третьої черги швидкісного трамвая. Більшу частину свого часу Віктор Артюх приділяє вирішенню соціальних питань працівників комбінату та їх оздоровленню. На своєму окрузі, де обраний депутатом, займається благоустроєм та вирішенням питань життєдіяльності населення Тернівського району.

Активний державний і громадський діяч Дмитро Степанюк, більше 56 років працює на благо криворізької громади. Засновник і керівник багатьох громадських об'єднань, ініціатор і організатор громадських слухань і конференцій. Ім'я Дмитра Петровича Степанюка увійшло до переліку імен видатних державний діячів, які народилися, працюють і розвивають країну і місто.

«Майже в кожному європейському місті є люди, які отримали звання почесного громадянина за особливі заслуги і досягнення, і Кривий Ріг не виняток. У нашому місті їх уже 16! Це велика честь і гордість бути громадянином Кривого Рогу, а почесним – ще більша відповідальність! », - підкреслив мер.

30 травня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради