Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Юрій Вілкул: «Ми відкриті до співпраці з молоддю, адже добре розуміємо, що ви – майбутнє Кривбасу»

Створено: 2014-05-30 16:29:13Оновлено: 2014-06-02 14:20:01

Юрій Вілкул: «Ми відкриті до співпраці з молоддю, адже добре розуміємо,  що ви – майбутнє Кривбасу»  

 Останній дзвоник сьогодні пролунав у 149 загальноосвітніх закладах  Кривого Рогу, в яких навчається майже 61 тисяча юних криворіжців. Головними   учасниками   шкільних свят були, звичайно,  випускники. Їх у цьому  році  9166.  253 випускника закінчили школу із золотою медаллю,  59 – мають срібло. Варто відзначити, що у порівнянні з минулим роком кількість медалістів збільшилася на  62 чоловіка. 

«Переконаний, у нашому місті - найкраща молодь! Творча, розумна, ініціативна, відкрита для всього нового і, найголовніше, прагне  приносити користь рідному Кривому Рогу, - сказав міський голова Юрій Вілкул, - Ми відкриті до співпраці з молоддю, будемо підтримувати  молодіжні  проекти і програми, адже добре розуміємо, що ви – майбутнє Кривбасу. І наше завдання – забезпечити максимальні умови  для вашого розвитку та становлення. Щоб кожний зміг реалізувати себе і бути успішним в своєму рідному місті».

Міський голова підкреслив,  що  Кривий  Ріг має міцну освітню базу – 28 вищих навчальних закладів. Криворізький університет нещодавно (у 2012 році) отримав статус національного, по праву вважається одним із провідних  вишів України. Це дозволяє випускникам продовжувати навчання і отримати якісну освіту в рідному місті. Створена потужна наукова школа, впроваджуються  новації  у системі середньої та вищої  освіти. Разом все це дозволяє готувати  справжніх  майстрів своєї справи.

«Сьогодні кожний випускник обирає свій шлях. Можливо, когось зацікавить перспектива роботи у місцевому самоврядуванні. Для цього у місті створена система молодіжних виконкомів. І я запрошую кожного, хто ініціативний, має свої ідеї і готовий втілювати їх у життя,  взяти участь в їх роботі»,- відзначив Юрій Вілкул.   

 

                                          Відділ преси та інформації
апарату міської ради і виконкому 
                                                                                          (056)440-04-32, [email protected]

30 травня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради