Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Створено: 2015-04-30 08:31:37Оновлено: 2015-04-30 08:32:52

доопрацьованого проекту рішення Криворізької міської ради «Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу

На підставі змін до Бюджетного кодексу України від 28.12.2014, якими виключено зі складу доходів місцевих бюджетів збір за місця для паркування транспортних засобів, у рішенні міської ради від 26.01.2011 №157 «Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі» було визнано таким, що втратив чинність, розділ 6 додатка (рішення міської ради від 30.12.2014 №3158 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2010 №62 «Про приведення місцевих податків і зборів у відповідність до Податкового кодексу України»), яким передбачався збір за паркування транспортних засобів.

У зв’язку з набуттям 01.02.2015 чинності Законом України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо уточнення та приведення окремих положень у відповідність із нормами діючого законодавства» до доходів місцевих бюджетів було повернуто збір за місця для паркування транспортних засобів, у результаті чого, з метою впровадження сплати збору за місця для паркування транспортних засобів та затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі, необхідно ухвалити новий регуляторний акт.

Під час проведення 15.04.2015 публічних слухань з питання обговорення оприлюдненого 31.03.2015 проекту рішення «Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі», членами територіальної громади міста Кривого Рогу було погоджено необхідність унесення визнаних доцільними пропозицій і зауважень до нього та винесення на публічне обговорення доопрацьованого проекту регуляторного акта.

Згідно з вищевикладеним, з метою дотримання норм чинного законодавства України виникла необхідність повторного винесення на обговорення (оприлюднення) проекту регуляторного акта – доопрацьованого проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі», зі змінами, у яких було враховано аналіз одержаних пропозицій та зауважень, що надійшли після його оприлюднення у засобах масової інформації.

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на платників збору – суб’єктів господарювання (юридичні особи, їх філії (відділення, представництва) та фізичні особи – підприємці), які згідно з рішенням міської ради організовують і провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та спеціально відведених автостоянках.

На виконання вимог ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акта – доопрацьованого проекту рішення Криворізької міської ради ««Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу.

Проект поданий відділом транспорту і зв’язку та фінансовим управлінням виконкому міської ради.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені 07.05.2015 в міській комунальній газеті «Червоний гірник» та на офіційних сторінках  в мережі Інтернет:

- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kryvyіrih.dp.ua;

- виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської www.dzr.dp.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.dp.ua, vykonkom-tsmkr.gov.ua .

Цілі прийняття проекту: затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі та впровадження порядку сплати збору за місця для паркування транспортних засобів.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються з 07.05.2015 в місячний термін:

- відділом транспорту і зв’язку виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська,1, каб.246, електронна адреса: [email protected]);

- фінансовим управлінням (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1, каб. 219,  тел.  74-39-32, електронна адреса: [email protected])

-  управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська,1, каб.510, тел.74-39-72, електронна адреса: [email protected]).

А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], dlg_vk@riad.com.ua, [email protected], [email protected][email protected], [email protected], cg-ispolkom-zag@mg.dp.ua.

Консультації з питання, яке винесено на обговорення, надаються за адресою відділу транспорту і зв’язку виконкому міської ради м. Кривий Ріг,   пл. Радянська,1, каб.154,246, тел. 74-70-49, 74-24-41; фінансового управління м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1, каб. 219,  тел.  74-39-32

Відповідальні особи – начальник відділу транспорту і зв’язку виконкому міської ради Сиротюк С.В., начальник фінансового управління виконкому міської ради Рожко О.В.

В обговоренні можуть прийняти участь повнолітні громадяни, юридичні та фізичні особи; представники громадських організацій, місцевого органа самоврядування, а також консультаційно-дорадчих органів, створених при органах державної влади і органах місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єктів господарювання.

Інформацію щодо результатів обговорення вищезазначеного регуляторного акта буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради.


 

30 квітня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради