Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Земельний офіс Центру «Віза» інформує

Створено: 2021-03-30 16:12:29Оновлено: 2021-03-30 16:14:54

Земельний офіс ЦНАПу «Віза» виконкому Криворізької міської ради працює для того, щоб жителі міста та суб’єкти господарювання отримували послуги з земельних питань швидко, доступно та якісно!

Сьогодні в нашій рубриці ми розповімо як не витрачати власний свій час на одержання послуг з землекористування та бути обізнаним з питань отримання онлайн послуг  через портал електронних сервісів Держгеокадастру. Електронні послуги, які користуються найбільшим попитом серед криворіжців та за якими звертаються в режимі онлайн стосуються отримання витягу Державного земельного кадастру про земельну ділянку, нормативно-грошової оцінки землі, відомостей про власників та користувачів земельних ділянок, тощо.

Отже, щоб дізнатися про власника або користувача земельної ділянки необхідно зробити кілька кроків:

Крок 1. Зайти на веб-сайт «Публічна кадастрова карта України» : https://map.land.gov.ua/

Крок 2. Ввести кадастровий номер земельної ділянки або вибрати ділянку, відомості про яку Вас цікавлять та «клікнути» “Інформація про право власності та речові права”.

Крок 3. Після цього Вам запропонують авторизуватись через Ваші банківські відомості BankID (наприклад Приват24) або через КЕП.

Таким же чином можна замовити і витяг про земельну ділянку та витяг про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки.

А щоб перевірити онлайн чи зареєстрована Ваша земельна ділянка або провести пошук місцезнаходження іншої земельної ділянки за кадастровим номером, треба виконати наступне:

Крок 1. Зайти на веб-сайт «Публічна кадастрова карта України»: https://map.land.gov.ua/

Крок  2. У верхньому вікні пошуку набрати кадастровий номер, який може бути вказаний у витягу з ДЗК, державному акті на земельну ділянку або у витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Крок 3. За декілька секунд система видасть Вам наступну інформацію про земельну ділянку: місцезнаходження, цільове призначення, площу та форму власності (державна, комунальна, приватна).

Користуйтесь зручними сучасними електронними сервісами.

 

Рухаємось вперед та змінюємося на краще!:)

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

30 березня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради