Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Потрібно внести зміни до договору найму житла? Центр «Віза» допоможе!

Створено: 2024-01-30 16:21:21Оновлено: 2024-01-30 16:23:09

Якщо змінився головний наймач житла, яке знаходиться у комунальній власності (неприватизоване житло), у Центрі «Віза» («Центр Дії») та його територіальних офісах допоможуть погодити зміни та отримати новий договір найму житлового приміщення.

Під час звернення заявнику необхідно надати документи:

-  копію  паспорта громадянина України (можна в  «Дії»);

-  копію свідоцтва про народження дитини (можна в  «Дії»);

-  копію свідоцтва про смерть основного квартиронаймача (в разі потреби);

-  копію документу, що підтверджує право користування житловим приміщенням (ордер, договір найму або виписка з фінансового рахунку управителя, ОСББ, рішення суду тощо);

- інші копії документів, що підтверджують статус «члена сім'ї наймача» (свідоцтво про народження, про укладання/розірвання шлюбу, рішення суду), копію свідоцтва про народження дитини (можна в  «Дії»).

Для завірення копій адміністратором потрібно надати оригінали документів.

Наголошуємо! Заява про внесення зміни до договору найму житлового приміщення подається за підписом усіх повнолітніх членів сім'ї,  зареєстрованих у приміщенні.

Заява та пакет документів подаються до Центру «Віза» особисто або через представника (за довіреністю), надсилаються поштою (рекомендованим листом з описом вкладення) або у випадках, передбачених законом, за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку.

Якщо документи подаються особисто, заявник пред'являє документ, що посвідчує його особу  е-паспорт чи  е-паспорт для виїзду за кордон.

У разі подання документів представником додатково подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) документа, що засвідчує його повноваження.

Послуга надається безоплатно. Термін надання - до 30 календарних днів.

Документи  можна подати як до Головного  офісу  Центру, так  і  до  територіальних  підрозділів  за місцем проживання з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30 (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), обов’язково  з  урахуванням попереднього запису на прийом.

Воїни та члени їх сімей в усіх офісах ЦНАПу “Віза» («Центр Дії») обслуговуються першочергово і  без попередньої реєстрації.

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/https://viza.kr.gov.ua/

30 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради