Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі відкрито 31 пункт обігріву

Створено: 2012-01-30 14:53:24Оновлено:

Для того, щоб не допустити у Кривому Розі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із низькою температурою повітря, міська влада вжила ряд необхідних заходів.

Зокрема, у місті ведеться цілодобове чергування керівного складу органів місцевого самоврядування для оперативного реагування при виникненні аварійних ситуацій. Також у місті забезпечено безперебійну роботу об’єктів життєзабезпечення усіх районів.

Крім того, у Кривому Розі організовано роботу 20 стаціонарних, 7 мобільних та 4 пересувних пунктів обігріву, на яких цілодобово чергують рятувальники, медпрацівники та представники охорони громадського порядку. Задіяно 19 одиниць техніки: 4 - ЗИЛ-131, 4 тролейбуси, 3 трамваї, 4 авто швидкої допомоги та 4 авто патрульно-постової служби КУ ГУМВС України у Дніпропетровській області.

За даними КМУ ГУ МНС України у Дніпропетровській області, протягом доби у місті до пунктів обігріву за допомогою звернулося 143 громадянина, 3 з яких були відразу направлені до медичних закладів міста, а 7 - до будинку нічного перебування.

Більше того, міський голова Юрій Вілкул розпорядився забезпечити в усіх районах Кривого Рогу можливість використання для обігріву населення, у тому числі у нічний час, фойє, вестибюлів підпорядкованих установ і закладів міста (будинків культури, шкіл, палаців спорту тощо) торгівельних та розважальних закладів міста, які працюють у цілодобовому режимі.

(0564)92 13 03, [email protected]


30.01.2012



Шановні мешканці м. Кривого Рогу!

Стаціонарні, мобільні та пересувні пункти обігріву громадян розміщуються за наступними адресами...

При необхідності звертайтеся до зазначених пунктів обігріву, на яких Вам нададуть допомогу.

03.02.2012

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради