Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») звітують про роботу у 2022 році

Створено: 2022-12-29 16:05:31Оновлено: 2022-12-29 16:09:37

2022 рік виявився досить складним для громадян нашої держави, однак Центр «Віза» («Центр Дії») жодного дня не припиняв свою роботу розуміючи потреби заявників у цей непростий час.

З початку повномасштабної війни паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») у зв’язку з блокуванням роботи державних реєстрів, зокрема Державної міграційної служби, тимчасово не могли здійснювати оформлення біометричних паспортів та працювали в режимі надання консультацій, але вже в травні місяці успішно відновили прийом замовників послуг.

У 2022 році пільгами, передбаченими рішенням Криворізької міської ради, за оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон скористалися 185 криворіжців.

Не обійшлось без гарних новини для відвідувачів Центру «Віза» («Центр Дії»). В наших паспортних офісах стало можливим отримати послугу з одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта, що значно оптимізувало час відвідування Центру. Цю послугу оцінили наші заявники, нею вже встигли скористатись понад 840 громадян.

Запам’ятається цей рік і для 9 юних криворіжців та їх родин - у день Державного прапора України за участю начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка, голови Херсонської обласної державної адміністрації Ярослава Янушевича, голови Ради оборони - начальника військової адміністрації міста Кривого Рогу Олександра Вілкула відбулася урочиста церемонія вручення перших паспортів громадянина України.

Загалом, у Центрі «Віза» («Центр Дії») свої перші паспорти отримали 1 562 підлітки.

У наших паспортних офісах понад 900 громадян, які вимушено покинули свої домівки, відновили свої паспортні документи. У складі представників військової адміністрації міста Кривого Рогу з квітня по липень керівник управління оформлення паспортів Наталія Пенська та адміністратор Тетяна Шевченко надавали допомогу вимушеним переселенцям з областей, де ведуться бойові дії.

Озираючись назад можна побачити, що зроблено чимало, але ми не зупиняємось і рухаємось тільки вперед  #до_Перемоги. Ще більше зручних сервісів та інновацій з паспортних питань чекає наших заявників у 2023 році.

 

Запрошуємо скористатись нашими

паспортними послугами у новому 2023 році!

 

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

29 грудня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради