Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Всього за 4 грн: екологічно чисті комунальні автобуси з`єднають центр Кривого Рогу з віддаленими мікрорайонами

Створено: 2017-12-29 10:11:02Оновлено: 2017-12-29 10:14:17

Народний депутат Костянтин Павлов сказав: «Кривий Ріг - місто, яке дивиться в майбутнє. А майбутнє сучасного європейського міста - комфортабельний, зручний для кожного жителя, і головне - доступний муніципальний транспорт. Незважаючи на колосальне недофінансування з боку держави, завдяки підтримці мера Юрія Вілкула в Кривому Розі муніципальний транспорт постійно поповнюється новою технікою, а ціна за проїзд в ньому залишається однією з найдешевших в Україні ».

Новий муніципальний транспорт з 1 січня виходить на маршрути: № 302 (пл. Визволення - Інгулець, через 95 квартал і проспект Південний) і №228 (пл. Визволення - рудозбагачувальна фабрика №1). Новий для північних районів міста маршрут презентували мер Юрій Вілкул і народний депутат Костянтин Павлов на зустрічі з жителями Тернівського району.

«Ми розуміємо, що майбутнє в сфері пасажирських перевезень - за муніципальним транспортом великої місткості. Ми обрали для нашого міста найкращі автобуси. П'ять сучасних машин підсилять 228 маршрут. Скоротиться час очікування людей на зупинках. При цьому, ціна за проїзд, щоб доїхати з центру міста на північ буде всього 4 грн. Це хороша економія для криворіжців в теперішній складний час », - підкреслив мер.

Житель селища Веселі Терни Микола Петрович сказав: «Ми ж бачимо, що в Дніпрі скорочуються маршрути. По телевізору сказали, що можуть прибрати 33 маршрут. Людям буде важко добиратися до потрібної їм зупинки, вони будуть в два рази переплачувати, а у нас у Кривому Розі відкривають нові маршрути. До самого центру без пересадок можна дістатися і ще економія. Це дуже добре, зручно».

Довідково: У 2018 році буде продовжена програма мера з модернізації муніципального електротранспорту. Депутати підтримали пропозицію міського голови і виділили гроші на придбання 10 нових сучасних тролейбусів. В цілому, на підтримку міськелектротранспорту направлено майже 230 млн. грн. При цьому в ньому буде збережено пільговий проїзд і одна з найнижчих цін на квитки.

 


 

29 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради