Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Дорогі криворіжці! Прийміть теплі та щирі вітання з Новим роком!

Створено: 2017-12-29 10:19:56Оновлено: 2018-01-02 12:17:16

У кожного свята - особливий настрій. З Новим роком ми пов’язуємо свої бажання і сподівання. Він дарує нам світлу надію й очікування справжнього новорічного дива.

Рік, що минає, для нашого сильного промислового міста був визначальним у багатьох аспектах.  

Разом з вами ми будували нові дороги, відкривали дитячі садочки та сучасні амбулаторії, облаштовували  парки та сквери,   затишні зони відпочинку.    

Ми  ставимо перед собою високі цілі та  амбітні плани – зробити рідний Кривий Ріг  ще кращим, зеленим та комфортним для кожного мешканця. Ми з  упевненістю  дивимося у майбутнє і разом йдемо до спільної мети.   

Переконаний, у  Новому році ми продовжимо розпочаті проекти та програми.  Дружною криворізькою командою ми працюватимемо на розвиток та перспективу.  Конкретними,  добрими справами  змінюватимемо життя людей  та обличчя рідного міста. 

Шановні земляки, нехай у Новому році повняться щастям, радістю і достатком ваші оселі! Сімейного тепла вам, затишку і взаємоповаги! І нехай у Новому році обов’язково здійсняться всі ваші бажання та задуми!

Зі святом!

Криворізький міський голова                                             Юрій Вілкул


 

29 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради