Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати громадських слухань

Створено: 2022-11-29 11:06:17Оновлено: 2022-11-29 11:09:27

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», у виконкомі Криворізької міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пл.Молодіжна,1),  25.11.2022 відбулися громадські слухання у форматі відеоконференції (платформа Zoom) з питання обговорення проєкту регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування в м. Кривому Розі», аналізу його регуляторного впливу та оцінки стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акта.

В обговоренні брали участь члени Криворізької міської територіальної громади, суб’єкти господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування, представники міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва, міської консультативної ради суб’єктів господарювання з питань транспорту та телекомунікацій, органів місцевого самоврядування тощо.

Під час проведення громадських слухань розглядалося основне питання про собівартість перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та його ключових складників.  Учасники вищезазначеного заходу погодилися   з основним змістом регуляторного акта.

Заходи з базового відстеження результативності регуляторного акту здійснювалися за показниками, які були визначені в ході розробки та обговорення проєкту регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з  перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування в  м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу.

Проєкт регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування в м. Кривому Розі» та аналіз його регуляторного впливу, з визначенням показників результативності дії регуляторного акта,  01.11.2022 оприлюднено  на офіційних вебсайтах Криворізької міської ради та її виконавчого комітету, виконкомів районних у місті рад, на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних, Криворізькій міській газеті «Червоний гірник».

Південно-східним міжобласним територіальним відділенням Антимонопольного  комітету  України проєкт регуляторного акта 16.11.2022 погоджено на відповідність вимогам законодавства про захист економічної конкуренції.

На отримані в ході громадських слухань запитання надано відповідні роз’яснення. Обґрунтовані пропозиції та зауваження до вказаного проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу приймалися у письмовій формі до 01.12.2022 включно:

- управлінням транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 365, тел. (0564) 92-02-75, електронна адреса: [email protected]);

-  управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1,  каб. 510, тел. (056) 493-08-71, електронна адреса: [email protected]),

а також на електронні поштові скриньки виконкому Криворізької міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: dzr_vk@ukr.net, dlgr@dlgr.gov.ua, [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

           

 

Управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради

29 листопада 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради