Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ В ЕЛЕКТРОННІЙ ЧЕРЗІ «ВІЗИ» ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТА?

Створено: 2017-11-29 16:40:40Оновлено: 2017-11-29 16:44:15

У зв’язку з тим, що до Центру «Віза» надходить багато звернень на телефон «Гарячої лінії» про те, як зареєструватися в електронній черзі на оформлення паспорта у нас, надаємо відповідні роз`яснення.

Бажаючі отримати біометричний закордонний паспорт можуть зареєструватися на місці, у Центрі адміністративних послуг «Віза» (пл. Молодіжна, 1) 10 осіб (щоденно)або в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза». При отриманні талону вносяться прізвище, ім`я, по-батькові та мобільний номер телефону особи, яка буде оформлювати паспорт.

Шановні громадяни!

Центр «Віза» звертає Вашу увагу на те, що надання адміністративних послуг у місті здійснюється на принципах прозорості та відкритості. Існують випадки, коли, зокрема, на Інтернет – сайтах, посередники, за додаткову окрему винагороду, пропонують оформити адміністративні послуги у Центрі.

Просимо Вас, шановні громадяни, не провокувати вчинення протиправних дій, а в разі виявлення Вами таких випадків, повідомляти працівників Центру!

УВАГА! Електронна черга на оформлення закордонних паспортів генерується щодня. Фіолетовим кольоровим позначено час, який вже обрано заявниками, сірим – не активні дати та час, білим – активні дати та час для реєстрації.

Попередній запис здійснюється на тиждень вперед, щоденно відкриваються 10 вільних місць.

Наприклад: 29.11.2017 черга відкрита на робочі дні з 30.11.2017 по 06.12.2017.

Для того, щоб записатися у попередню реєстрацію потрібно: перейти на сайт виконкому Криворізької міської ради (http://kr.gov.ua/) та веб-портал «Криворізький ресурсний центр» (https://krogerc.info/ua/ service_center.html) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза» в розділ «Попередня реєстрація»

•  послугу, місце розташування Центру (пл. Молодіжна,1), обрати зручний час для візиту та підтвердити реєстрацію;

•   отримавши талон з ПІН-КОДОМ підтвердження, роздрукувати його або записати пін-код та час візиту;

•  прийти до Центру (Головний офіс «Візи» на площі Молодіжній, 1), підтвердити попередню реєстрацію в терміналі електронної черги, розташованої в зоні очікування Центру (за півгодини до зазначеного в талоні часу);

•  отримати послугу.

Нагадуємо, що закордонні паспорти громадяни України можуть оформити незалежно від місця реєстрації, тобто за цією послугою до Центру адміністративних послуг «Віза» можуть звертатися громадяни незалежно від місця їх реєстрації.

Довідково: «Паспортним офісом» Візи станом на 29.11.2017 року прийнято 2238 заяв на оформлення закордонних паспортів.

Ми працюємо для Вас!

Наша якість – Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

29 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради