Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-Ветеран»: онлайн-послуги для ветеранів

Створено: 2023-09-29 12:45:40Оновлено: 2023-09-29 13:12:21

Створення зручних і доступних умов отримання адміністративних послуг нашими Захисниками, Захисницями та членами їх сімей є одним із пріорітетів Центру адміністративних послуг «Віза» (надалі Центр «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради.

Кожен військовий з допомогою адміністратора офісу "Я-Ветеран" може навчитися отримувати муніципальні онлайн-послуги, заповнити онлайн заяву на порталі Пенсійного Фонду для нарахування пільг на житлово-комунальні послуги, згенерувати ЕЦП через застосунок "Приват-24", подати повідомлення про пошкоджене майно через застосунок "Дія" та інші.

Для наших військових набуття нових навичок створить додаткові переваги, що допоможуть зекономити час і стати мобільнішими.

Отримувати муніципальні онлайн-послуги, а також стежити за ходом розгляду своїх справ дистанційно легко та зручно, у чому можна переконатися завітавши на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»). На сьогодні в особистому кабінеті  доступні 15 муніципальних онлайн-послуг по 7 категоріям.

Також у приміщенні Центру «Віза» («Центр Дії») для зручності замовників облаштовано робочі місця з небхідною технікою.

Прийом воїнів та членів їх родин в офісі «Я-Ветеран»  Центру «Віза» (Центр Дії) здійснюється першочергово без попереднього запису – при зверненні.

 

Ми працюємо для Вас!

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

                                                                                             e-mail: viza@kr.gov.ua, 

                                                                                                      http://viza.kr.gov.ua/

29 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради