Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Місто системно працює над поліпшенням якісного водопостачання для криворіжців - чиста вода повинна бути в кожному будинку

Створено: 2020-09-29 16:25:47Оновлено: 2020-09-29 16:27:27

У Кривому Розі оновлюють автопарк комунальних підприємств. Для оперативного проведення ремонтних робіт підприємство «Кривбасводоканал» в рамках виконання інвестиційної програми на 2020 рік, затвердженої виконкомом Криворізької міської ради, придбало десять вантажних автомобілів Sprinter Mercedes-Benz. Це дозволить суттєво зменшити час  виконання   ремонтних робіт  на міських водопровідних мережах.

Член виконкому Костянтин Павлов сказав: «За останні роки проведена велика робота з поліпшення водопостачання Кривого Рогу. На Карачунівському водосховищі ми впровадили триступеневу систему очищення. Водоканал зараз йде від «латання дірок» і переходить на заміну труб на сучасні пластикові. Нова техніка також допоможе стабільному забезпеченню криворіжців водою. Паралельно розробляємо програму «Чиста вода - в кожен будинок», аналогів якої фактично немає. Буде застосований індивідуальний підхід до системи очищення води безпосередньо в кожному будинку, дитячих садах, школах, лікарнях».

Придбані у рамках інвестиційної програми автомобілі надійні, економічні, маневрові. Вони дозволять не тільки скоротити час усунення аварій на мережах водоканалу, а й витрати на утримання й обслуговування. Спецтранспорт пройшов підготовку до доукомплектації. Кожну машину обладнають кузовом, який дозволить компактно і зручно розмістити бригаду з чотирьох осіб і обладнання, необхідне для виконання робіт.

Нова техніка буде залучена в усіх районах Кривого Рогу.

У 2020 році КП «Кривбасводоканал» замінив 3738,8 метра каналізаційних колекторів,  мереж водопостачання -  13745 метрів. Було   замінено 1935 п. м. транзитних труб, 396 кришок люків.

29 вересня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради