Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2019-08-29 16:32:05Оновлено: 2019-08-29 16:33:31

«Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності у приміщенні виконкому Криворізької міської ради (пл. Молодіжна, 1) 27.08.2019  відбулися громадські слухання з питання обговорення проекту регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу.

У слуханнях взяли участь члени міських галузевих рад підприємців, представники виконкомів районних у місті рад, керівники та спеціалісти структурних підрозділів виконкому міської ради, керівники та фахівці підприємств та організацій міста, суб’єкти господарювання, представники територіальної громади міста та засобів масової інформації.

В ході обговорення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу акцентовано увагу на те, що вказаний регуляторний акт спрямований на врегулювання правових відносин між органами місцевого самоврядування, мешканцями, суб’єктами господарювання, профільними комунальними підприємствами та іншими суб’єктами, що утримують тварин.

З   метою  вдосконалення   процесу   утримання   домашніх   тварин у           м. Кривому Розі, керуючись ст. 9 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», департаментом розвитку інфраструктури міста розроблено вищевказаний проект регуляторного акта, з урахуванням зауважень та пропозицій до нього наданих Державною регуляторною службою України, Міністерством юстиції, аграрної політики та продовольства України, членів територіальної громади, а також зауважень та пропозицій висловлених на попередніх громадських слуханнях.

На отримані в ході публічних слухань запитання та зауваження надано відповідні роз’яснення.

Ураховуючи наявність пропозицій було наголошено, що зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» приймаються до 06.09.2019 департаментом розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг,            пл. Молодіжна, 1, каб.550, тел.. 92-19-10, електронна адреса: [email protected]), управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 510, тел. (0564)74-39-72, електронна адреса: [email protected]).

А також на електронні поштові скриньки  виконкому міської ради [email protected]  і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центра-льно-Міської:  [email protected],[email protected],[email protected],[email protected][email protected][email protected][email protected].

 

 

29 серпня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради