Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Завдяки системній підтримці міської влади підвищується ефективність роботи поліцейських, - начальник Криворізької поліції

Створено: 2016-08-29 14:06:25Оновлено: 2016-08-29 14:12:22

Найближчим часом за рахунок виділених з міського бюджету коштів на вулицях Кривого Рогу буде встановлено ще близько 40 камер зовнішнього спостереження.

У Кривому Розі під керівництвом міського голови Юрія Вілкула реалізується міська програма забезпечення громадського порядку і безпеки жителів. Місто допомагає поліції в придбанні палива, систем відеоспостереження, а також впровадження автоматизованої системи управління нарядами.

Нещодавно, завдяки придбаним та встановленим камерам відеоспостереження поліція Кривого Рогу затримала правопорушника, який покинув місце ДТП, в якому загинуло троє людей.

Начальник Криворізької поліції Валерій Лютий сказав: «Відділом моніторингу Криворізького відділу поліції перевірялася інформація з камер відеоспостереження, встановлених на в'їздах та виїздах міста. Тільки завдяки цьому наші співробітники змогли оперативно знайти водія автомобіля, який залишив місце ДТП».

«Завдяки системній і постійній підтримці міської влади та мера ефективність роботи поліцейських значно підвищується. А це - дієвий крок для зниження рівня злочинності та збереження правопорядку на вулицях Кривого Рогу»,- підкреслив В. Лютий.

Перший заступник мера Євген Удод зазначив: «Для нас найголовніше, щоб на вулицях і дорогах міста був порядок, щоб люди почувалися захищеними і могли бути впевнені - їх спокій та безпеку завжди охороняють. На сьогодні, завдяки виділеним з міського бюджету коштів, в місті встановлено 48 камер відеоспостереження. Найближчим часом буде встановлено ще близько 40. Акцент буде зроблений на найбільш аварійних та проблемних ділянках криворізьких доріг».


 

29 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради