Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Криворізька влада відзначила успіхи працівників торгівлі

Створено: 2011-07-29 10:38:15Оновлено:

28 липня у виконкомі Криворізької міської ради відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників торгівлі. Від імені міського голови Юрія Вілкула працівників зазначеної галузі привітав перший заступник міського голови Костянтин Павлов. Він висловив присутнім слова подяки за майстерність і віддане служіння своїй професії.

К.Павлов зазначив що, з року в рік завдяки роботі працівників сфери торгівлі у місті зростають обсяги товарообігу, місто стає інвестиційно привабливим. Сьогодні у Кривому Розі працюють понад 7 тисяч об’єктів торгівлі та ресторанного господарства, 32 ринки. Щорічно розпочинають свою роботу понад 150 нових об’єктів торгівлі. Мережа супермаркетів, торговельних центрів сьогодні налічує понад 100 об’єктів, з новими поглядами на стратегію продажу, маркетингові технології, фінансовий менеджмент, рекламу з розвитком нових та підвищенням ефективності діючих корпоративних торговельних мереж. Крім того К.Павлов відзначив роботу мережі магазинів, де реалізується 50 видів соціально значущих товарів, ціни на які після підписання меморандуму між губернатором Дніпропетровської області Олександром Вілкулом та керівництвом товариства знижені до 25%.

Серед соціально-значущих напрямків торговельної галузі перший заступник міського голови назвав такі, як: забезпечення гарячим харчуванням працівників промислових підприємств; функціонування та постійне відновлення торговельної мережі з обслуговування інвалідів війни; організація та проведення близько 250 ярмарків на ринках міста за участі виробників сільськогосподарської продукції, підприємств харчової промисловості, оптової торгівлі за цінами, нижчими від діючих на 3-10%.

Під час урочистого зібрання К.Павлов побажав присутнім благополуччя, міцного здоров'я та здобутків на благо рідного Криворіжжя і вручив 17 найкращим працівникам торгівлі відзнаки виконкому Криворізької міської ради.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради