Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відкритий бюджет: Відкритість і прозорість органів місцевого самоврядування

Створено: 2017-06-29 09:55:10Оновлено: 2017-06-29 09:56:26

Продовжується робота над підвищенням поінформованості громадян про напрямки та конкретні дії органів місцевого самоврядування Кривого Рогу.

На офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради (http://kr.gov.ua/) та сайтах виконкомів районних у місті рад оприлюднюються всі розпорядження та рішення про бюджет і звіти про його виконання.

Інформація про бюджет знаходиться разом з усіма іншими рішеннями та розпорядженнями і, як показала практика, потребує часу для її пошуку.

Для швидкого пошуку таких даних на сайті «Відкритий бюджет» створено нові розділи, в яких додатково будуть розміщуватися розпорядження та рішення про міський бюджет та бюджети районів.

Інформація вже доступна та постійно оновлюється.

Крім того, на початку серпня, після затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року та згідно Регламенту функціонування порталу «Криворізький ресурсний центр» - платформи, на якій знаходиться Відкритий бюджет Кривого Рогу, інформацію буде оновлено і усі бажаючі зможуть переглянути звітні дані за І півріччя 2017 року на сайті https://openbudget.krogerc.info/.

29 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради