Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії»): дякуємо талановитим дітям, їх батькам та педагогам!

Створено: 2024-05-29 16:51:19Оновлено: 2024-05-29 16:53:42

Перша тематична виставка дитячих малюнків у Центрі «Віза» (Центр Дії») відбулась вже у далекому 2017 році до свята 8 березня і тема її була - «Найкращі в світі»!

З тих пір вже традиційно експозиція оновлюється до святкових дат та визначних подій малюнками дітей, що живуть та навчаються у нашому талановитому, багатогранному, мальовничому  та найкращому місті - Кривому Розі

29.05.2024, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, у Центрі «Віза» («Центр Дії») відбулось урочисте відзначення юних дарувань, що навчаються у художніх гуртках та школах Кривого Рогу.

Листи вдячності дітям, їх батькам та педагогам були вручені безпосередньо у Центрі «Віза» («Центр Дії») за активну взаємодію з Центром упродовж багатьох років та за допомогу у розкритті юних криворізьких талантів.

А ще, командою Центру «Віза» до Міжнародного дня захисту дітей підготовлено тематичні інформаційні листівки «Я – Дитина, хочу знати: Чому цікава для родини «Віза» - Центр адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради?», які були презентовані учасникам заходу та вручено, як запрошення для відвідування Центру. Плануємо розповсюдити такі цільові інформаційні листівки у школах та дитячих садочках.

Талановиті діти – це гордість родин та педагогів! Їх щира та чудова творчість дарує не тільки  позитивні емоції, а й життєдайну енергію та віру у майбутнє нашого міста та країни!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр «Дії»):

 https://viza.kr.gov.ua/

 [email protected]

 

29 травня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради