Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності регуляторного акта

Створено: 2021-04-29 09:14:11Оновлено: 2021-04-29 09:14:50

Відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" з 29.04.2021 року у місячний термін відповідальним (управління комунальної власності міста виконкому Криворізької міської ради (каб. 246,  тел. (0564) 93-04-14), електронна адреса: [email protected]) за проведення заходів з базового відстеження результативності регуляторного акта проєкта рішення міської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Криворізької міської територіальної громади, та визначення порядку розподілу орендної плати» здійснюються заходи з базового відстеження результативності за показниками:

- розмір надходжень від плати за оренду комунального майна до бюджету Криворізької міської територіальної громади;

- кількість:

  • суб’єктів господарювання та/або фізичних осіб, на яких поширюватиметься дія акта;
  • укладених договорів оренди комунального майна;

- розмір коштів і час, що витрачаються одним суб’єктом господарювання, пов’язані з виконанням вимог акта;

- рівень поінформованості суб’єктів господарювання з основних положень акта.

Додатково буде проведено громадські слухання з метою оцінки стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акта; та безпосередньо обговорення проєкта регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Криворізької міської територіальної громади, та визначення порядку розподілу орендної плати» та аналізу його регуляторного впливу.

Дата, місце та час його проведення: 14.05.2021, о 15.00, у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom (приєднатися до відеоконференції можна за посиланням  https://cutt.ly/kbqpAuR, ідентифікатор конференції: 828 0566 0184, код доступу: SX79TU)

Тема громадських слухань: обговорення проєкту рішення міської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Криворізької міської територіальної громади, та визначення порядку розподілу орендної плати» та аналізу його регуляторного впливу; оцінка стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акта. 

Інформація про те, де можна ознайомитися з матеріалами громадських слухань: на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет  https://kr.gov.ua (підрозділ «Регуляторна політика» підрозділ «Обговорення проєктів регуляторних актів») та Криворізькій міській газеті «Червоний гірник» від 29.04.2021.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг, 50101, каб. 512, 513, тел. 92 25 89).  

29 квітня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради