Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ОНЛАЙН-ПРИЙОМИ В КОНТАКТ-ЦЕНТРІ!

Створено: 2024-03-29 14:09:04Оновлено: 2024-03-29 14:10:54

У Контакт-центрі 1520 виконкому Криворізької міської ради на цьому тижні відбулись заплановані онлайн-прийоми, на яких мешканці міста мали змогу отримати  відповіді на хвилюючі питання від керівників районних у місті рад та їх виконавчих комітетів.

Мешканці Саксаганського, Металургійного та Інгулецького районів взяли активну участь у онлайн-прийомах. Основною тематикою прийомів були питання:

‒  надання житлово-комунальних послуг мешканцям багатоповерхових будинків (прибирання прибудинкової території та обрізка дерев, ремонт внутрішньо будинкових мереж опалення тощо);

‒  наявність та стан укриттів, розташованих на території районів;

‒  ремонт загальноміських доріг;

‒  незручності від діяльності об’єктів бізнесу (відновлення благоустрою та прибирання навколишньої території, дотримання рівнів шуму).

 У підсумку, за цей тиждень на  онлайн-прийомах від криворіжців було розглянуто та  опрацьовано 22 «виклики», жоден з яких не залишився поза увагою фахівців. Окремі питання посадовцями взяті на контроль шляхом оформлення 9 заявок для подальшого їх опрацювання, на інші надано фахові консультації.

 Ми завжди раді допомогти мешканцям нашої територіальної громади!

 Нагадуємо, що з графіками проведення онлайн-прийомів можна ознайомитись на офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради kr.gov.ua та сайті Контакт-центру 1520 spilkuisia.kr.gov.ua.

29 березня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради