Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

СТАРТУЄМО З РОЗРОБКИ І ВПРОВАДЖЕННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ПОСЛУГИ «Я-ВЕТЕРАН»!

Створено: 2023-03-29 16:25:48Оновлено: 2023-03-29 16:31:20

Секретарем міської ради - в.о. Криворізького міського голови Ю.Г.Вілкулом 29.03.2023 підписано Меморандум про співпрацю між Дніпропетровською обласною військовою (державною) адміністрацією, Дніпропетровською обласною радою, Міністерством у справах ветеранів, територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Дніпропетровській області, Дніпропетровським обласним центром зайнятості, Дніпропетровським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, бюджетною установою «Український ветеранський фонд», міськими, селищними, сільськими радами та районними (військовими) державними адміністраціями про взаємодію у сфері надання комплексної послуги  «Я - Ветеран» через центри надання адміністративних послуг Дніпропетровської області.

Разом будемо впроваджувати комплексну послугу «Я-ВЕТЕРАН». Але,  вже сьогодні для містян через Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради та його територіальні підрозділи надається 531 послуга, у тому числі майже 300 тих, які користуються попитом у ветеранів та членів їх сімей, членів сімей загиблих, Захисників і Захисниць України.

Відповідальною за запровадження послуг через Центр «Віза» визначено заступника міського голови Подоплєлову Н.Л.

Вже напрацьовано комплекс нових послуг у сфері охорони здоров’я, освіти, культури, соцзахисту, земельних відносин, тощо.

Запрошуємо до цієї роботи Захисників і Захисниць, членів їх сімей, їх громадські організації та всих небайдужих мешканців міста. Чекаємо на Ваші пропозиції у Центрі «Віза».

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua

29 березня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради