Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулись публічні слухання

Створено: 2011-03-29 05:17:35Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 28.02.2011 №43-р «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) 22.03.2011 о 16.00 відбулись публічні слухання з обговорення проекту рішення виконкому міської ради «Про встановлення (погодження) тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування» та аналізу його регуляторного впливу, де участь приймали: представники постійних комісій міськради, керівники структурних підрозділів виконкому міськради, суб’єкти господарювання – оператори паркування, мешканці міста та засоби масової інформації.

Розробником проекту рішення – відділом транспорту і зв’язку виконкому міської ради присутніх було проінформовано, що відповідно до п.30 Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 №1342 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів» під час паркування на майданчику для платного паркування користувач сплачує вартість послуг з утримання майданчиків для платного паркування згідно з тарифом, установленим виконкомом міської ради у порядку і межах визначених законодавством.

За результатами проведення публічних слухань були підтримані обґрунтування розробника щодо результатів запровадження проекту рішення міської ради «Про встановлення (погодження) тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування», та враховуючи вимоги ст. 3 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» було досягнуто висновку, що встановлення тарифу на послуги з утримання майданчиків для платного паркування потрібно здійснювати індивідуально, окремо для кожного оператора паркування (на окремому майданчику для платного паркування), шляхом затвердження рішення виконкому міської ради, яке не носитиме регуляторний характер.

Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради