Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

З 27 лютого у Кривому Розі розпочинає роботу Університет третього віку

Створено: 2024-02-29 11:05:19Оновлено: 2024-02-29 11:08:07

Університетське життя в 60+ – активно, креативно та інноваційно.

Соціальний проєкт «Університет третього віку», започаткований Костянтином Павловим, об’єднав представників «золотого покоління», які прагнуть нових знань та крокують «в ногу» з часом. Шість років тому перші випускники Університету отримали дипломи про успішне завершення навчання. З тих пір протягом кількох навчальних наборів слухачами Університету стали 1840 криворіжців. І от цьогоріч, Університет знову радо вітає близько 400 нових студентів.

Урочиста церемонія відкриття пройшла у восьми навчальних осередках «Університету третього віку». З “першокурсниками” зустрівся голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Університет відновив роботу у всіх районах міста по єдиній навчальній програмі. Підготовлено для наших студентів насичену та різноманітну програму. Від азів комп’ютерної грамотності, вміння користуватись сучасними гаджетами, інтернетом – до курсу з рідної мови, практичної психології, здорового способу життя – і це ще далеко не все!Для гарної форми та доброго настрою студентів запрошено насолодитись бальними танцями та спробувати себе в популярній у всьому світі «скандинавській ході». А ще їх чекають запрошення на різноманітні творчі події та заходи, що проводяться у Кривому Розі.                                        

    

Департамент соціальної політики

виконкому Криворізької міської ради

 

29 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради