Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Продовжуємо роботу з виїзного обслуговування мешканців міста

Створено: 2017-12-28 14:00:20Оновлено: 2017-12-28 14:02:40

Смерть близької людини – це горе, яке надовго позбавляє можливості жити повноцінним життям. В такий період останнє, про що думаєш, – бюрократичні формальності. Найважче у цьому випадку доводиться тим, хто обмежений у своєму пересуванні. Для людини похилого віку, людини з інвалідністю пройти через усі процедури, які необхідні для оформлення документів після смерті близької людини, стає непереборним випробуванням. Саме тому працівники виконкому Криворізької міської ради спільно з працівниками районного виконавчого комітету 26 грудня надали послугу із зняття з реєстрації місця проживання у зв’язку зі смертю в Інгулецькому районі вдома у мешканки нашого міста, яка досягла 86-річного віку.

27 грудня здійснено виїзд до наших земляків, мешканців Тернівського району, пересування яких обмежено. Нашими працівниками було надано послуги по оформленню довідки про склад зареєстрованих осіб людині, яка змушена жити з інвалідністю, а також по оформленню реєстрації місця проживання літньому чоловікові, який вже переступив рубіж у 90 років.

Сподіваємося, що наша діяльність хоча б небагато, але полегшує життя найбільш незахищеним верствам населення Кривого Рогу.

Замовити послугу криворіжці можуть зателефонувавши на «гарячу» телефонну лінію 0-800-500-459 (безкоштовно), або залишити письмову заяву в Центрі «Віза», на сайті виконкому Криворізької міської ради (http://krmisto.gov.ua/) чи веб-порталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krogerc.info/ua/ service_center.html) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза», а також у вигляді електронного звернення на електронну адресу [email protected].

Ми працюємо для Вас!

Контакти:

  •  Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:
    м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-34, 92-03-22, 74-29-49;  e-mail: [email protected].
  •  Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; "ГАРЯЧА ЛІНІЯ"- 0-800-500-459;     e-mail: [email protected].

 

28 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради