Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

«ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») ІНФОРМУЄ

Створено: 2023-11-28 15:26:31Оновлено: 2023-11-28 15:29:04

Вже майже чотири роки Центр «Віза» («Центр Дії») завдяки сервісу «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» надає широкий спектр послуг сервісних центрів МВС.

Так, у ЦНАПі нашого міста можна отримати такі послуги:

- обмін посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів);

- видача нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого або викраденого;

- реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок;

- видача свідоцтва про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон;

- видача тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом;

- виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються на замовлення власників транспортних засобів, з видачею номерних знаків;

- перезакріплення індивідуального номерного знака.

На сьогоднішній день до Центру «Віза» («Центр Дії») звернулося понад  740 водіїв. Тільки підчас воєнного стану адміністраторами сервісу «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» надано 422 послуги. Незмінно найбільшим попитом серед заявників користуються послуги з обміну посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів) та видача нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого або викраденого.

Також, у  Центрі «Віза» («Центр Дії») можна зареєструвати, перереєструвати та зняти з обліку не лише нові авто, а й вживані або обміняти електронне посвідчення водія на пластикове.

Актуалізовану інформацію про роботу сервісу «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» щодо надання послуг сервісних центрів МВС можна дізнатися на офіційному вебпотралі Центру https://viza.kr.gov.ua.

Запрошуємо криворжців та гостей міста скористатися послугами даного сервісу та нагадуємо, що прийом замовників послуг здійснюється в Головному офісі Центру «Віза» («Центр Дії») щоденно (з вівторка по п’ятницю) за адресою пл. Молодіжна, 1, виключно за попереднім записом.

Здійснити попередню реєстрацію на прийом можна за посиланням https://viza.kr.gov.ua/#/infopages/poperedn_zapys/el_cherga чи QR-кодом.

До уваги! Воїнам та їх сім’ям у  Центрі «Віза» («Центр Дії») надається пріоритет в прийомі, тобто першочергове обслуговування і  без попередньої реєстрації. 

 

Ми працюємо для Вас!

28 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради