Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні ветерани, криворіжці!

Створено: 2024-10-28 08:23:34Оновлено: 2024-10-28 08:25:47

Сьогодні, 28 жовтня, відзначається 80-та річниця  визволення України від фашистських загарбників.

У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю мільйонів людей, які постраждали від дій нацистських окупантів і вклоняємось учасникам тих героїчних подій. Слова великої вдячності ветеранам, які боронили свій дім у роки Другої світової війни, й тим, хто сьогодні захищає нашу Батьківщину.

Незважаючи на складнощі воєнного часу, місто продовжує працювати на спільну перемогу над ворогом. Працюють усі служби, лікарні та соціальні установи. Турбота про ветеранів була та залишається одним з головних завдань міської влади: не скасовано жодної соціальної програми, збережено безкоштовний проїзд у комунальному транспорті, продовжується забезпечення продуктами харчування мешканців міста, у тому числі й ветеранів.

Шановні ветерани, ваші сила духу, мужність і воля до перемоги є прикладом для наших сьогоднішніх Захисників та Захисниць, для кожного з нас. Бажаю вам, вашим родинам і всім мешканцям міста здоров'я, благополуччя, міцності духу!

Перемога буде за нами!

Слава Героям України!

Секретар міської ради –
в.о. міського  голови                                                                 Юрій ВІЛКУЛ

 

28 жовтня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради