Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі ремонтують привокзальну площу станції Червона, вулиці Орджонікідзе та Вокзальну

Створено: 2015-10-28 16:17:22Оновлено: 2015-10-28 16:20:51

До кінця року привокзальна площа станції Червона, вулиці Орджонікідзе та Вокзальна набудуть нового вигляду. Ремонт дорожнього покриття на цих ділянках - одна із складових програми соціального партнерства міста та ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Фахівці підприємства «Весташляхбуд» вже приступили до реалізації проекту.

«Буде відремонтовано покриття на вулиці Орджонікідзе від проспекту Металургів до вулиці Тбіліської, - зазначив заступник директора з логістики ТОВ «Весташляхбуд» Дмитро Лєдовських,- на Вокзальній – від вулиці Орджонікідзе до Пісочної, а також на привокзальній площі». .

На разі, фрезою оброблена вся площа. Така підготовча робота проводиться і на вулиці Орджонікідзе. За кілька днів «весташляхбудівці» почнуть наносити вирівнюючий прошарок.

«Як ми й говоримо і робимо це – комплексно підходимо до ремонту автошляхів. І тут ми не лише укладаємо новий асфальт, але й наносимо розмітку. Встановимо дорожні знаки, змонтуємо нове зовнішнє освітлення»,- відзначив міський голова Юрій Вілкул.

Загальний обсяг реконструкції привокзальної площі та двох прилеглих вулиць перевищує 20 тис. кв.м.

За прогнозами синоптиків, зима цьогоріч буде пізньою, тож у шляхобудівників є час, щоб виконати роботи за графіком.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

 

28 жовтня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради