Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Запрошуємо до Центру «Віза» («Центр Дії») для оформлення перших документів немовляти!

Створено: 2023-08-28 11:05:22Оновлено: 2023-08-28 11:07:35

Народження нового життя – це найцінніший скарб для кожної української сім’ї. Діти є джерелом радості, натхненням до нових звершень, а також надією на краще майбутнє. Нині українці, як ніколи, гостро відчувають всі життєві події. Особливу радість приносить народження довгоочікуваної дитини.

З початку 2023 року Криворізька родина поповнилась на 1779 малюків, із них 58 народжень зареєстровано в Центрі «Віза» («Центр Дії») у рамках надання комплексної послуги «Народження дитини».

Шановні мешканці міста, які щойно стали батьками або планують це зробити найближчим часом! Запрошуємо Вас до Центру «Віза» («Центр Дії») для оформлення перших документів Ваших малюків.

Наші адміністратори з радістю розділять Вашу щасливу мить і допоможуть оформити перші документи малюка у рамках надання комплексної послуги «Народження дитини», що включає 15 складових, найбільш затребувані з яких:

•           реєстрація народження;

•           реєстрація місця проживання;

•           оформлення допомоги при народженні дитини;

•           оформлення й видача паспорта громадянина України  для виїзду за кордон;

•           грошова компенсація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»;

•           призначення державної допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях;

•           надання інформації про перелік лікарів, які мають право на укладання декларації щодо надання первинної медико-санітарної допомоги для дитини.

З повним переліком послуг, що входять до складу комплексної послуги «Народження дитини» можна ознайомитись на  вебпорталі Центру в розділі «Послуги» – «Державна реєстрація актів цивільного стану», «Комплексні послуги», за посиланням: https://viza.kr.gov.ua/.

 Тож, звернувшись до відділу ДРАЦС, що знаходиться у Головному офісі Центру «Віза» («Центр Дії») за адресою пл.Молодіжна, 1 Ви зможете отримати свідоцтво про народження та оформити всі необхідні документи за один візит і в одному місці!   

Центр «Віза» («Центр Дії») #Завжди поруч з Вами!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

 

28 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради