Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Меморандум між виконкомом Криворізької міської ради та Головним управлінням Державної міграційної служби у Дніпропетровській області – В ДІЇ!

Створено: 2019-08-28 12:51:15Оновлено: 2019-08-28 12:57:53

27 серпня у виконкомі Криворізької міської ради під головуванням заступника міського голови Надії Подоплєлової та виконуючої обов’язки начальника ГУ Державної міграційної служби України в Дніпропетровської області Світлани Куляби обговорювали результати дії  Меморандуму про взаємодію у сфері надання якісних адміністративних, інших публічних послуг,  укладеного 12 липня 2017 року міським головою Юрієм Вілкулом та керівництвом обласної Державної міграційної служби – за участю адміністраторів паспортних офісів Центру «Віза»,  керівників та фахівців районних відділів ДМС у м. Кривому Розі.

Перед нарадою керівник ГУ Державної міграційної служби у Дніпропетровській області Світлана Куляба ознайомилась з роботою одного із 8-ми паспортних офісів, який працює в Центрі адміністративних послуг «Віза». Вона відзначила високий рівень обслуговування замовників паспортних послуг в ньому та якісні сервіси.

У ході заходу розглянуто також низку актуальних питань взаємодії між службами, спрямованих на комфортність та зручність надання  паспортних послуг у Кривому Розі. Адже, щоденна адресна робота адміністраторів ЦНАПу «Віза» із замовниками послуг свідчить про необхідність відлагодження окремих питань оформлення біометричних паспортів громадянина України. Це стосується  конкретизації району міста для подання документів (за «пропискою» чи за фактичним місцем проживання), єдиних підходів до  переліку документів (особливо для внутрішньо переміщених осіб), зразків бланків заяв, якості фотокарток, тощо. Фахівцями ГУ ДМС України у Дніпропетровській області - начальником відділу по роботі з Єдиним демографічним реєстром Оленою Лимар, завідувачем сектору стандартів роботи та контролю якості Катериною Виноградовою проведено результативний тренінг для адміністраторів ЦНАПу та працівників районних відділів ДМС.

Заступником міського голови Надією Подоплєловою презентовано новації у сфері реформування адміністративних послуг в органах місцевого самоврядування, вручено Почесну грамоту Дніпропетровської обласної ради начальнику Саксаганського відділу в місті Кривий Ріг ГУ ДМС України в Дніпропетровській області Андрію Лелеці.

 

Результатом спільного заходу – стали нові ініціативи щодо популяризації нового українського паспорта, проведення виїзних прийомів громадян з міграційних, реєстраційних питань в паспортній сфері, спрощення оформлення документів та одержання паспортів, активізації медійної роботи.

Довідково:

У Кривому Розі функціонують 8 паспортних офісів Центру адміністративних послуг «Віза» виконкому Криворізької міської ради (Головний офіс, по 1-му в кожному районі, Інгулецький район – 2). Прийнято понад 28 055 замовників, у т.ч. 24 368 – на оформлення закордонних паспортів, 3 687 – паспортів громадян України у формі   ID-картки, із них 1 336 замовників отримали паспорт вперше після досягнення  14 років.

 

 

 

 

.                                                     Ми працюємо для Вас!

                                                                #ВсеБудеЦНАП!

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

http:/viza.kr.gov.ua

 

28 серпня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради