Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Запрошуємо поєднати долі у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-07-28 14:19:29Оновлено: 2023-07-28 14:25:32

Українці все ж продовжують жити, кохати і поєднувати долі, офіційно реєструючи шлюб та пов’язуючи себе шлюбними обітницями – і це чи не найкращий показник нашої незламності та віри у щасливе майбутнє. Війна не перешкода для створення сім’ї!

За цей рік в Україні створили сім’ю — 68 829 наречених, в тому числі в Кривому Розі — 2175 (станом на 26.07). Незабутні хвилини щастя в цьому році разом з Центром «Віза» («Центр Дії») розділили 60 пар.

А Ви вже узаконили ваші стосунки? Тим хто вирішив розпочати незабутню подорож у щасливе подружнє життя і зараз саме час це зробити, хочеться сказати –  Вам до нас!

Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради із  задоволенням створює нові родини та завжди радий бачити Ваші закохані очі. 

Необхідно лише особисто подати заяву на реєстрацію шлюбу, пред'явити паспорт громадянина України, сплатити державне мито у розмірі 0,05 неоподаткованого мінімуму доходів громадян (0,85 грн.), пред'явити документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу ( за наявності) та обрати день і час.

Державна реєстрація шлюбу проводиться після закінчення одного місяця з дня подання заяви або в скорочені терміни (за наявності поважної причини), у присутності нареченої та нареченого.

Отримавши свідоцтво про шлюб, відразу можна оформити паспорт громадянина України,  паспорт громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку зі зміною прізвища завдяки комплексній послузі “Зміна імені”.

Великий спектр адміністративних послуг у Центрі «Віза» Ви отримаєте у взаємодії з компетентною командою, в комфортних умовах одного приміщення.

Одночасно повідомляємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року № 502-р «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації» усі бажаючі можуть одружитися у той самий день, коли були подані документи. Для реєстрації шлюбу, запровадженого в рамках проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу» необхідно звернутися до Комунального підприємства «Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка» за адресою: м.Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 23, тел.(068) 337 91 56.

Запрошуємо скористатися можливістю і отримати якісні адміністративні послуги у сфері ДРАЦС у Головному офісі Центру «Віза» (пл.Молодіжна,1).

 

Чекаємо усіх закоханих у Центрі «Віза»!

Ми працюємо для Вас!

                                                                      

                                                                                  Контакти Центру адміністративних послуг

                                                                             «Віза» («Центр Дії»): [email protected]

28 липня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради