Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») ВІТАЄ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ. ЦІКАВА ІНФОРМАЦІЯ З РЕЄСТРУ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Створено: 2024-06-28 12:40:24Оновлено: 2024-06-28 12:42:20

28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила і ввела в дію Конституцію України. Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.

На честь Конституції України в Кривому Розі названа вулиця.

Цього дня разом з Україною святкують свій день народження 1560 криворіжців, 26 з них ровесники Конституції.

Центр «Віза» («Центр Дії») вітає з Днем Конституції України! Бажає завжди пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати закон і вірно його розуміти. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті. Від щирого серця зичимо міцного здоров'я, бадьорості духа та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє нашої спільної держави. Нехай доля нашого народу і кожного особисто буде щасливою, а наші досягнення -тільки задля розбудови стабільної та процвітаючої України. Попереду тільки світле та мирне майбутнє!

Сьогодні в умовах воєнного стану, слова про право на життя і свободу, про ціну нашої землі стали для нас по-справжньому життєвими.

 

            Центр «Віза» («Центр Дії») #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» «Центр «Дії»:

https://viza.kr.gov.ua/,

[email protected]

28 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради