Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Як змінилась «Віза» за 18 років?

Створено: 2021-05-28 13:54:24Оновлено: 2021-05-28 13:57:52

Своє повноліття ми зустрічаємо разом з Вами, шановні замовники послуг. 18 років – це тривалий термін життя. В цей день, нам хочеться озирнутися та згадати, як все починалось.

Наш шлях розпочався зі створення відділу погоджень виконкому міської ради. Далі був Центр консультаційних, узгоджувальних, дозвільних процедур «Діалог»  у  складі  28 служб. Згодом - муніципальне бюро апарату міської ради і виконкому «Віза» та Центр надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу».

Сьогодні Криворізький міський голова К.Павлов зустрівся з колективом адміністраторів ЦНАПу «Віза», дав старт новому е-сервісу для криворіжців та ще раз наголосив, що це наше завдання – служити Криворізькій громаді.

Сьогодні ЦНАП «Віза» - це:

  • 37 офісів послуг (20 офісів Центру, у тому числі 4 мобільні та 8 паспортних; офіс з  реєстрації бізнесу й нерухомого майна; 8 офісів з реєстрації місця проживання громадян; 8 віддалених робочих місць з надання соціальних послуг населенню);
  • 440 видів публічних послуг, що надаються через Центр: це і великий блок соціальних послуг, оформлення паспортних документів, послуги у сфері  реєстрації нерухомості та бізнесу, сервіс «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» з оформлення посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів, послуги у сфері будівництва, земельних питань, тощо.

 Наша пакетна послуга за життєвою ситуацією «Народження дитини» стала прототипом для створення загальнодержавної комплексної послуги «єМалятко».

Наш Центр одним з перших в Україні приєднався до надання електронних послуг: «єМалятко», «ID-14», «е-Прописка», активно розвиває комплекс електронних послуг муніципального рівня.

Наступною сходинкою у зростанні є відкриття відокремленого пункту реєстрації кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг акредитованого центру сертифікації ключів МВС України – відтепер криворіжці матимуть змогу отримувати в Центрі «Віза» кваліфіковані електронні підписи та печатки.

Ми відзначаємо повноліття. І оскільки Центр «Віза» з розряду довгожителів, то 18 - це тільки початок. З кожним роком наші цілі стають амбітнішими, і ми постійно вдосконалюємось на шляху створення зручних сервісів для Вас, наші криворіжці.

Ми з Вами вже 18 років, і не зважаючи на всі трансформації, будемо завжди працювати на користь Криворізької громади, надаючи послуги ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО!

 

  Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

      http://viza.kr.gov.ua

28 травня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради