Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Валентина Бєрлін: «Ми повинні зробити все для того, щоб шкільні свята пройшли у нашому місті організовано і без надзвичайних випадків, щоб вони запам’яталися батькам та дітям лише щасливими, радісними моментами»

Створено: 2014-05-28 15:45:48Оновлено: 2014-05-28 15:51:51

Валентина Бєрлін: «Ми повинні зробити все  для того,  щоб  шкільні свята пройшли у  нашому місті   організовано і без надзвичайних випадків,  щоб вони  запам’яталися   батькам  та  дітям лише щасливими, радісними моментами».

28 травня відбулася координаційна нарада  у розширеному форматі з питань організованого завершення   навчального року,  проведення  свята «Останній Дзвоник» , випускних вечорів  та зовнішнього незалежного оцінювання вступників до вищих навчальних закладів.  На нараду запросили  освітян,  працівників санепідслужби, представників правоохоронних органів, тощо.  Засідання   проводила  заступник міського голови Валентина Бєрлін.

29 травня  закінчується державна підсумкова атестація в 11-х класах і в п’ятницю 30 травня   у всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунають останні дзвоники,  31 травня (у суботу) пройдуть випускні вечори з нагоди урочистого вручення атестатів про повну загальну середню освіту і 03 червня  - перше тестування.

«Ми повинні зробити все  для того,  щоб  шкільні свята пройшли у  нашому місті   організовано і без надзвичайних випадків,  щоб вони  запам’яталися   батькам  та  дітям лише щасливими, радісними моментами. Для  цього всі, причетні  до організації  заходів служби мають  підійти  до цього питання з максимальною відповідальністю»,  - наголосила  Валентина  Бєрлін.   

 У Кривий Ріг    на кожний предмет ЗНО  будуть прибувати  учасники з інших міст і районів Дніпропетровської області.   Особливістю цьогорічної кампанії є проходження ЗНО на пунктах тестування абітурієнтів  з Криму,  Донецька,  Слав’янська, Краматорська, населених пунктів Донецької та Луганської області.

«Досвід роботи в місті напрацьований. Вже сьомий рік поспіль   Кривий Ріг організовує даний напрямок роботи і виконує всі дії на належному рівні. Так потрібно спрацювати і в цьому році. Тому закликаю всіх до  відповідальності!  Справа дуже серйозна»,-  підкреслила   Валентина Бєрлін.   

Начальник управління освіти і науки  виконкому міськради  Наталія Касимова  відзначила, що особливу увагу педагогів звернено на дотримання вимог чинного законодавства щодо організації і проведення державної підсумкової атестації, на об’єктивність оцінювання навчальних досягнень, на правильний розрахунок середнього бала атестата про повну загальну середню освіту, адже    200-бальна шкала розрахунку атестата замінена на 60-бальну.

Стосовно  свята останнього дзвоника та проведення  випускних вечорів  Наталія Касимова сказала  про те ,  що  на батьківських зборах   проведена роз’яснювальна робота,    дорослих закликали запобігти  вживанню дітьми алкогольних напоїв, тютюнопалінню  та  негативним проявам поведінки.

Також  приділено увагу профілактиці гострих кишкових захворювань, проінформовано батьків про недопущення принесення в заклади громадського харчування продуктів харчування домашнього приготування. Медичні працівники  закладів провели  профілактичні бесіди з випускниками шкіл з питань здорового харчування»  

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому 

(056)440-04-32, [email protected]

28 травня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради