Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Виділено додаткові кошти на проведення капітальних ремонтів і придбання сучасного обладнання в середніх загальноосвітніх навчальних закладах Кривого Рогу

Створено: 2011-04-28 07:33:15Оновлено:



Під час прес-конференції, яку провів міський голова по завершенню засідання сесії Криворізької міської ради, Ю.Вілкул відзначив, що у результаті розгляду стану справ із спортивно-масовою роботою в школах міста і роботою з поліпшення стану здоров'я дітей, на засіданні виконкому 7 квітня, визначено пріоритетні напрями роботи в цьому питанні, у тому числі із забезпечення шкіл необхідною матеріально-технічною базою.


«Як ви знаєте, міським бюджетом на 2011 рік передбачено збільшення фінансування капітальних ремонтів спортивних установ в 10 разів - з 473,5 тисяч гривень до 4 мільйонів 673 тисяч. Сьогодні прийнято рішення виділити додаткові 500 тисяч гривень для придбання спортивного інвентаря у загальноосвітні школи. Упевнений, що робота в цьому напрямі буде продовжена. На 3 мільйони 270 тисяч гривень збільшені витрати на проведення капітальних ремонтів і придбання комп'ютерного обладнанням до освітніх закладів. Наша мета: зробити так, щоб криворізькі школи були укомплектовані сучасними тренажерами та обладнанням», - відзначив міський голова Юрій Вілкул.

Інше питання, з якого зараз в місті ведеться дуже активна і масштабна робота, – це ремонт доріг. Як зазначив міський голова у Кривому Розі роботи ведуться у повному обсязі за визначеним графіком. «Сьогодні, у зв'язку із збільшенням фінансування, ми внесли зміни в міську Програму розвитку і безпеки дорожнього руху. Додаткові 12 мільйонів 250 тисяч гривень підуть на ремонт більше 68 тисяч квадратних метрів доріг по Нікопольському та Миколаївському шосе, по вулицям Електрозаводській, Тімірязева і на окружній дорозі», - додав Ю.Вілкул.

Міський голова поставив завдання відповідним службам не лише повною мірою провести ремонти в стислі терміни, але і виконати роботи максимально якісно, щоб одну й ту саму вулицю не ремонтувати щороку.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради