Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ДОРОЖНІ КАРТИ ОДЕРЖАННЯ ПОСЛУГ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧАМИ МАЮТЬ БУТИ ЗРОЗУМІЛИМИ!

Створено: 2018-03-28 16:21:16Оновлено: 2018-03-28 16:22:50

Сьогодні міською радою ухвалено рішення, яким конкретизовано, уточнено та частково змінено перелік діючих публічних послуг з питань містобудування, архітектури та землекористування з урахуванням вимог чинного законодавства. Підготовці даних змін передувало ретельне опрацювання питань спрощення процедур доступу криворіжців  до земельних ділянок робочою групою у складі депутатів міської ради, представників підприємницької громадськості, землевпорядних організацій, службовців органів місцевого самоврядування. Завдання міського голови Ю.Г. Вілкула - чіткі, доступні та прозорі послуги влади.

Важливим для замовників послуг є те, що відтепер  при поданні документів для отримання  рішень міської ради з надання земельних ділянок у власність, постійне користування, їх продажі, передачі в суборенду тощо не потрібно надавати окремі документи, які службовці можуть отримати самостійно, скориставшись інформацією із відповідних реєстрів (витяги, виписки); копії наказів про призначення на посаду керівника.

Також  змінено назву окремих публічних послуг щодо містобудування та землекористування. Для ваших зручностей надаємо порівняльну таблицю змін.

 

ШАНОВНІ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІ!

Робота по дерегуляції процедур надання публічних послуг

громадянам, підприємцям триває.

Тому ми чекаємо на ваші побажання, пропозиції- і будемо вдячні за конструктивний діалог.

 

             Шановні криворіжці! Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра!

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]

 

28 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради