Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Результати роботи Мобільного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») за лютий місяць

Створено: 2024-02-28 17:06:32Оновлено: 2024-02-28 17:08:57

Мобільний офіс Центру «Віза» («Центр Дії») і надалі продовжує наближати адміністративні, інші публічні послуги за різними життєвими ситуаціями до мешканців та гостей нашого міста.

 В лютому місяці поточного року розпочався сезон  виїзних обслуговувань, за графіком, який складається за заявками виконкомів районних у місті рад, що формуються, в свою чергу, на замовлення криворіжців.

З початку поточного місяця,  виїзною бригадою  Центру «Віза» («Центр Дії») здійснено 5 виїздів у віддалені селища та житлові масиви м. Кривого Рогу такі як:  селища Рахманівка, Мирівське, Рудниче, Зелене та один із реабілітаційних центрів міста. Обслужено понад 200  замовників адміністративних, інших  публічних послуг, у тому числі Захисників, Захисниць, членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб.

Різнопрофільні фахівці злагоджено працювали з населенням. Одними з найбільш актуальних питань, з якими зверталися заявники, традиційно були такі: отримання різних видів соціальних допомог (оформлення субсидій, отримання матеріальних допомог у зв’язку зі складною життєвою ситуацією, зі значними витратами на медичне лікування; дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю з дитинства,  на проживання внутрішньо переміщених осіб, тощо), також замовники послуг зверталися за допомогою  в оформленні біометричних паспортів у вигляді ID картки та виїзду за кордон, поданні повідомлень про пошкоджене або зруйноване майно та заяв на отримання компенсацій за державною програмою «єВідновлення», присвоєнні статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а для ветеранів основним питанням стало отримання комплексної послуги «Я-Ветеран», оформлення (видача/заміна) соціальної картки «Я-Ветеран», що надає можливості скористатися пільговими знижками в об’єктах соціально-відповідального бізнесу міста.

 

Шановні криворіжці!

Наступний наш маршрут, відповідно до затвердженого графіку, відбудиться у березні місяці, зокрема:

13.03.2024 у Центрально-Міському районі, сел. Авангард, вул. Авангардна, 8, біля Криворізької гімназії №104 Криворізької міської ради;

22.03.2024 у Тернівському  районі, с. Новоіванівка, вул. Широка, 15, Криворізької гімназії №83 Криворізької міської ради.

Тож запрошуємо кожного відвідати Центр «Віза» («Центр Дії») на «колесах» у своєму селищі.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],                                                                                                                                                                              http://viza.kr.gov.ua/

28 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради