Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сьогодні, 28 лютого, відзначає день народження Почесний громадянин міста Кривого Рогу Дабіжа Микола Кирилович

Створено: 2024-02-28 09:17:26Оновлено: 2024-02-28 09:19:53

Шановний Миколо Кириловичу!

Прийміть найщиріші вітання з днем народження!

Все життя, трудові здобутки, набутий досвід та знання Ви присвятили рідному Криворіжжю. Належите до когорти особливих людей, які мають активну життєву позицію та самовіддано, невтомно, відповідально служать людям. Очолювана Вами міська організація ветеранів відома своєю згуртованістю, добрими справами, є найбільшою та однією з найкращих не лише на Дніпропетровщині, а й в Україні.

Ви об’єднали навколо себе відданих, небайдужих й мужніх ветеранів війни та праці, які й у ці важкі для країни часи  роблять гідний внесок у наближення довгоочікуваної перемоги України – надають волонтерську допомогу військовим, внутрішньо переміщеним особам, всім людям, які потребують допомоги у зв’язку з військовими діями.

Істинний патріот Кривого Рогу, людина мудра, цілеспрямована та толерантна, завжди знаходите для кожного щире добре слово й користуєтесь заслуженою повагою у криворіжців.

Цінуємо Вас й бажаємо міцного здоров’я, сил, благополуччя, оптимізму, злагоди й миру в родині та в нашій Україні!

 

Секретар міської ради –
виконуючий обов’язки
Криворізького міського голови                                              Юрій ВІЛКУЛ

28 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради