Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Для підвищення якості ремонтних робіт «Кривбассводоканал» за підтримки міської влади придбає нову спецтехніку

Створено: 2018-02-28 13:20:37Оновлено: 2018-02-28 13:21:51

Вона допоможе більш швидко проводити ремонти водопровідних мереж і усувати аварії, щоб криворіжці не відчували незручностей.

28 лютого відбулося пленарне засідання XXXII сесії Криворізької міськради, на якій було розглянуто 105 питань. Зокрема, депутати внесли зміни до програми розвитку житлово-комунального господарства на 2018 рік. Більшість депутатів підтримали пропозицію щодо придбання техніки для КП «Кривбассводоканал».

«Ми з вами бачимо і розуміємо, наскільки морально і технічно зношена деяка техніка. З 2016 року Водоканал за підтримки міської влади серйозно займається оновленням автопарку, переходить на нові, сучасні матеріали. Зокрема, коли ми говоримо про заміну колекторів та мереж водопостачання, то використовується пластик, для того щоб підвищити міцність  і термін служби мереж. Але, питання оновлення техніки для проведення ремонтів залишається актуальним. Тому, безумовно, ми підтримали рішення про придбання 15 сучасних екскаваторів – навантажувачів», - сказала Валентина Абрамова, депутат міськради.

Директор КП «Кривабассводоканал» Сергій Марков зазначив: «Трубопроводи, які знаходяться на великій глибині, вимагають більшого часу від комунальників для усунення аварії. Нові екскаватори Bobcat  дозволять швидше проводити ремонтні роботи.

Завдяки допомозі міської влади ми другий рік користуємося двома новими екскаваторами Hyundai і потужною гідродинамічною машиною Ford. За допомогою перших набагато менше часу йде на ліквідацію аварій, а нова канало-промивна машина здатна ефективно прочищати мережі водовідведення від засмічення, навіть якщо це стосується складних випадків».

 

 

28 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради