Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Здійснюються заходи з відстеження результативності дії регуляторних актів та приймаються пропозиції

Створено: 2014-02-28 08:29:13Оновлено:

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» управлінням благоустрою та житлової політики виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 550,тел. 440-02-38, електронна адреса: [email protected]) в місячний термін здійснюються заходи з відстеження результативності  дії регуляторних актів та приймаються пропозиції:

з 02.03.2014 (періодичне відстеження) щодо рішення міської ради від  27.01.2010 №3692 «Про затвердження Правил утримання та збереження житлового фонду у м.Кривому Розі» за показниками:

  • утримання в належному стані та збереження житлового фонду;
  • захист інтересів та житлових прав співвласників житлових будинків;
  • чітке визначення обов’язків власників (наймачів) квартир багатоквартирних житлових будинків та організацій, які здійснюють функції з управління будинками та виконують послуги з їх утримання;
  • звернення від населення про неналежне утримання будинків та прибудинкових територій суб’єктами господарювання;
  • сума стягнених штрафів за порушення «Правил утримання та збереження житлового фонду.

Дане рішення оприлюднено в міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 02.02.2010 №16 та розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база»;

з 05.03.2014 (базове відстеження) щодо рішення виконкому міської ради від 14.08.2013 №267 «Про корегування тарифів, установлених рішенням виконкому міської ради від 12.01.2011 №16 «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів у місті Кривому Розі» за показниками:

  • поліпшення санітарно-епідеміологічного стану міста;
  • підвищення рівня організації робіт та якості послуг;
  • урегулювання відносин між виконавцем послуг та споживачами;
  • мінімізація кількості звернень до органів місцевого самоврядування щодо нарахування тарифів на послуги з  вивезення побутових відходів;
  • сталий відсоток оплати споживачами послуг з вивезення побутових відходів;
  • своєчасне надходження обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів;
  • стабілізація фінансового стану підприємства – виконавця послуг з вивезення побутових відходів;
  • наявність стихійних сміттєзвалищ.

Вищезазначене рішення оприлюднено в міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 20.09.2013 №63 та розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база».

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 513,тел. 74-70-63).

З графіком здійснення заходів з відстеження результативності дії регуляторних актів відділами, управліннями, іншими виконавчими органами міської ради на 2014 рік, затвердженим рішенням виконкому міської ради від 11.12.2013 №374, зі змінами можна ознайомитися на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база» та на сайті «Криворізького ресурсного центру» в розділі «Актуально».

З інформацією стосовно проведення публічних слухань з питань обговорення цілей, задекларованих при прийнятті діючих регуляторних актів під час здійснення заходів щодо відстеження результативності їх дії можна ознайомитися на порталі «Криворізького ресурсного центру» http://www.krogerc.info в підрозділі «Публічна експертиза регуляторних актів» розділу «Регуляторна діяльність. Підприємництво», на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база», на інформаційних стендах в приміщенні Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг       м. Кривого Рогу».


 

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради