Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

До уваги суб’єктів господарювання. Грантові можливості для бізнесу

Створено: 2023-11-27 13:07:38Оновлено: 2023-11-27 13:08:44

Малий та середній бізнес завжди є гнучким до обставин і навіть у складних умовах його представники знаходять можливості реалізовувати свої ідеї, на розвиток та відновлення власної справи, зокрема за рахунок отримання грантових коштів.

         На сьогодні владою міста, у співпраці з Криворізькою філією Дніпропетровського обласного центру зайнятості, АТ «Державний Ощадний банк» тривають заходи по залученню бізнесу та громадян до участі в урядовій програмі «єРобота» на створення, розвиток власного бізнесу за напрямом «Своя справа» або створення, розвиток перероб-ного підприємства «Новий рівень». Організовано плідну комунікацію з наданням фахових консультацій і забезпеченням супроводу при формуванні документів суб’єктами господарювання на здобуття гранту. Проводяться круглі столи, тренінги, воркшопи для майбутніх грантоотримувачів за участю представників органів місцевого самоврядування, центру зайнятості, АТ «Ощадбанк».

         Так, з початку року проведено понад 1000 таких заходів з потенційними гранто-отримувачами (понад 2600 учасників). За результатами спільної роботи 114 суб'єктів господарювання міста протягом 2022/2023 років отримали грантову підтримку від держави на загальну суму 41 млн. грн; після отримання грантів переможцями створено понад 250 робочих місць. Також, від міжнародних інституцій 10 суб’єктів господарювання отримали грантові кошти у розмірі 100 тис. грн та  48,5 тис євро.

       Запрошуємо суб’єктів  господарювання міста долучитися до отримання грантових коштів для розвитку та відновлення бізнесу. З діючими конкурсами грантів для потенційних грантоотримувачів від Дніпропетровської області можна ознайомитись за посиланням http://surl.li/nkxvc.

        Управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, виконкоми районних у місті рад запрошують до співпраці суб’єктів господарювання з вказаного питання.

         Додаткову інформацію з питань грантової підтримки бізнесу можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пр. Металургів, 36Б, каб. 417, 418, тел. (0564) 92-25-89, e-mail: urp@kr.gov.ua)».

Відновлюємо бізнес разом!!

27 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради