Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Костянтин Павлов: Вкрай важливо забезпечити безперебійну роботу всіх служб міста, незважаючи на те, що тарифи на енергоносії підвищують з Києва, і коштів у підприємств на модернізацію фактично немає

Створено: 2020-11-27 14:06:40Оновлено: 2020-11-27 14:08:25

Для стабільного забезпечення криворіжців теплом, більш ефективного проведення ремонтних робіт на теплових мережах, озеленення та прибирання вулиць, парків, скверів місто придбало нову спеціалізовану техніку.

«Вкрай важливо забезпечити безперебійну роботу всіх служб міста, незважаючи на те, що тарифи на енергоносії підвищують з Києва, і коштів у підприємств на модернізацію фактично немає. Підкреслю, тарифи міська влада не встановлює. І я обурений тим, що Київ підняв ціну на газ на 35% для населення. Тепер підвищують по містам ціну на тепло на 40%. У нас є програма установки блочних котелень для зниження тарифів на тепло. Але, реалізовувати іі ми будемо два роки. А зараз передаємо комунальникам найсучаснішу техніку для роботи. Сучасні машини дозволять забезпечувати стабільну роботу, у найкоротші терміни ліквідовувати аварії на мережах, щоб не залишати людей без тепла в оселях», - підкреслив член виконкому Костянтин Павлов.

Щороку з міського бюджету виділяються кошти на оновлення автопарку комунальної спецтехніки. Таким чином, суттєво модернізували техніку для прибирання та розчистки вулиць від снігу, проведення заходів з благоустрою. У цьому році місто виділило фінансовий ресурс на закупку техніки для аварійно-відновлювальних робіт на теплових мережах. Машини передали комунальній «Криворіжтепломережі».

Це - колісний екскаватор HYUNDAIR140W-9S та п’ять колісних ковшових екскаваторів-навантажувачів Bobcat B730. Місто також передало КП «Сансервіс» 6 тракторних причепів 2GNC-4, 1 подрібнювач пнів Bobcat SGX та 3 поливально-мийні машини Witerna 8000 на шасі Ford Tracks 1833 DC.

27 листопада 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради