Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відбулась наради з керівниками підприємств харчової промисловості та мережевої роздрібної торгівлі

Створено: 2017-11-27 13:37:14Оновлено: 2017-11-27 13:40:20

23 листопада у виконкомі міської ради відбулась наради з керівниками підприємств харчової промисловості та мережевої роздрібної торгівлі. Обговорювались питання забезпечення продовольчого споживчого ринку якісними товарами першої потреби; дотримання законодавства щодо безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів; забезпечення кадрами підприємств харчової промисловості та об’єктів торгівлі; підготовку до новорічних і різдвяних свят; дотримання правил торгівлі піротехнічними виробами та хвойними деревами, Правила благоустрою в місті Кривому Розі тощо.

У ході наради зазначалося, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 №394 з 1 липня поточного року остаточно скасовано державне регулювання цін, тому одним із головних соціальних питань сьогодення є стабілізація цінової ситуації та обґрунтований підхід до встановлення цін на основні продукти харчування. 

Увагу суб’єктів господарювання, за дорученням міського голови  Вілкула Ю.Г., було звернуто на якість реалізуємої продукції, рівень культури обслуговування покупців до Новорічних та Різдвяних свят, а також забезпечення  споживчого попиту широким асортиментом продукції з метою створення гарного святкового настрою кожній криворізькій родині. 

На нараду були запрошені представники Криворізького державного комерційно-економічного технікуму, які проінформували присутніх керівників про підготовку кадрів для роботи в їх сферах діяльності.

За підсумками наради товаровиробники зазначили, що й надалі працюватимуть над підвищенням якості продукції, розширенням її асортименту, подальшим впровадженням муніципального проекту "Марка якості "Криворіжжя" та стабілізацією цінової ситуації й недопущенням необґрунтованого підвищення цін.

На нараді було досягнуто домовленості з керівниками мережевої та фірмової торгівлі щодо недопущення фактів реалізації неякісної продукції, забезпечення належного рівня торговельного обслуговування населення та проведення акцій і виставок-продажів до Новорічних і Різдвяних свят.


 

27 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради