Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Кривий Ріг - одне з перших міст в Україні, в якому була прийнята міжгалузева комплексна програма соціальної підтримки учасників АТО та членів їх родин. Її ініціював міський голова Юрій Вілкул

Створено: 2015-11-27 14:57:54Оновлено: 2015-11-27 15:03:29

Протягом 2014 -2015 рр. на виконання програми з міського бюджету профінансовано 18,5 млн.грн. Серед основних напрямків – виплата одноразової матеріальної допомоги родинам загиблих бійців, проведення поховань та поминальних обідів, виплата допомоги на оздоровлення учасникам АТО, надання 50% знижки на житлові та комунальні послуги сім’ям військовослужбовців, безкоштовне харчування у навчальних закладах та оздоровлення дітей, батьки яких виконують військовий обов’язок на Сході країни.

Спочатку року 680 воїнів АТО отримали по 5 тис. грн. на оздоровлення. Це – кошти міського бюджету. Така допомога виплачується, коли людина подає заяву, копію паспорта та коду, довідку з медичного закладу про необхідність продовження медикаментозного лікування. Зараз на розгляді фахівців управління праці та соціального захисту більше 300 заяв.

«На грудневу сесію міської ради наше управління готує декілька соціальних проектів: про виділення додаткових коштів для надання матеріальної допомоги на лікування учасників антитерористичної операції, та про соціальну підтримку жителів міста. Ми всі розуміємо вагу та значення цих питань для людей. А тому дуже важливо, щоб сесія відбулася і були прийняті ці вкрай важливі соціальні проекти»,- наголосила начальник міського управління праці та соціального захисту населення Інеса Благун.         

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

27 листопада 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради