Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ПОТРІБЕН АКТ ОБСТЕЖЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ НА НАЯВНІСТЬ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ, ЗВЕРТАЙТЕСЬ ДО ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2023-09-27 11:34:49Оновлено: 2023-09-27 11:38:11

Місто Кривий Ріг - мальовниче сучасне місто, яке  неможливо уявити без зелених насаджень, які мають велике значення в житті людини. Але, коли потрібно знести сухостій чи аварійне дерево, відповідно до Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року № 1045, необхідно отримати акт обстеження земельної ділянки на наявність зелених насаджень та визначення їх стану та відновної вартості.

Крім того, при передачі земельних ділянок з комунальної власності у приватну власність громадянами обов’язково сплачується відновна вартість зелених насаджень, розташованих на цій земельній ділянці (крім відновної вартості зелених насаджень, посаджених (створених) власноруч). У цьому випадку також необхідно отримати акт обстеження земельної ділянки на наявність зелених насаджень.

Компетентний орган виконкому відповідної районної у місті ради утворює комісію з питань обстеження земельної ділянки та визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості,  та складає відповідний акт.

Для отримання  зазначеної  послуги  необхідно звернутися до Центру «Віза» («Центр Дії») та подати наступний пакет документів:

  • заяву встановленого зразка;
  • схема земельної ділянки ;
  • копія документа, що підтверджує право власності (користування) на земельну ділянку.

Порядок і спосіб подання документів, необхідних для отримання послуги.

Заява та пакет документів подаються в Центр особисто або через представника (законного представника), надсилаються поштою (рекомендованим листом з описом вкладення) або у випадках, передбачених законом, за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку.

Якщо документи подаються особисто, заявник пред'являє документ, що посвідчує його особу. При пред’явленні Е-паспорта на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія, додаткове пред’явлення паспорта громадянина України у формі картки не потрібне.

У разі подання документів представником додатково подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) документа, що засвідчує його повноваження

Результат надання послуги – акт обстеження земельної ділянки.

Строк надання послуги– до 15 робочих днів.

Платність надання  послуги– безоплатно.

Детальніше ознайомитись з умовами отримання акту обстеження земельної ділянки можна завітавши на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), розділ Послуги/Послуги виконкомів райрад, де розміщено бланк заяви, зразок її заповнення, інформаційна картка з вичерпним переліком необхідних документів .

Документи  можна подати як до Головного  офісу  Центру «Віза» («Центр Дії»), так  і  до  територіальних  підрозділів  з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30 (технічна перерва  з 12.30 до 13.00), обов’язково  з  урахуванням попереднього запису.

Зареєструватись в електронній черзі  можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-кодів:

 

 

 

Ми працюємо для Вас!

                                                        #ВсебудеЦНАП!

  

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

                                                                                                                http://viza.kr.gov.ua

27 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради