Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Питання розрахунків мешканців міста за житлово-комунальні послуги та енергоносії перебуває на посиленому контролі міської влади

Створено: 2013-09-27 13:18:12Оновлено:

26 вересня відбулося засідання тимчасової міської комісії з питань забезпечення своєчасних розрахунків споживачів міста за житлово-комунальні послуги та енергоносії.

На 1 вересня 2013 р. борг городян за спожиті житлово-комунальні послуги склав понад 450 млн. грн. У порівнянні з початком року він скоротився майже на 30 млн. грн. Проте, на сьогодні питання розрахунків залишається надзвичайно актуальним і перебуває на посиленому контролі міської влади. Найвищий відсоток збільшення боргів населення, у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року, спостерігається у Дзержинському та Інгулецькому районах.

Постійно зростають борги за послуги з водопостачання і водовідведення та за утримання будинків і прибудинкових територій, які станом на 1 вересня 2013 року складають - 46,5 млн. грн. та - 106 млн. грн. відповідно.

У місті налагоджена системна робота щодо вирішення ситуації з боргами: проводяться сходи мешканців, зустрічі з працівниками підприємств, рейди державної виконавчої служби.

Втім, на сьогодні комплекс цих заходів необхідно посилити. На разі, перед керівниками районів, підприємствами - надавачами послуг та контролюючими службами поставлене завдання переглянути та активізувати діяльність за такими напрямками як позовно-претензійна робота та утримання із заробітної плати. До опалювального сезону залишається все менше часу. Його стабільне та безперебійне проходження залежатиме від своєчасної та 100-відсоткової оплати споживачів за енергоносії та житлово-комунальні послуги.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(0564)440-04-32, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради