Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПОСЛУГА «єМАЛЯТКО»: ЯКИМИ ІМЕНАМИ КРИВОРІЖЦІ НАЙЧАСТІШЕ НАЗИВАЛИ ДІТЕЙ У СЕРПНІ 2020

Створено: 2020-08-27 11:43:55Оновлено: 2020-08-27 11:47:28

(інформує управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради)

«єМалятко» – це комплекс послуг, створений спеціально для наших маленьких криворіжців, який надає можливість батькам отримати найважливіші послуги в одному місці, адже народження дитини – це радісна, світла подія, якої з нетерпінням чекають усі члени родини.

Поряд з оформленням документів на дитину постає одне з головних питань: яке ім’я обрати дитині?

Вибір імені здається легкою та приємною турботою до тих пір, поки батьки безпосередньо не почнуть цим займатися. До вирішення цього питання підключаються усі близькі, друзі, колеги на роботі. Вони блукають Інтернетом, вишукуючи цікаві імена, вивчають церковний календар. Батьки намагаються дати відповідне ім’я для своєї дитини, щоб воно було гарним і водночас популярним у даний період. Список імен досить великий і підібрати гарне ім’я дитині – тільки справа смаку.

ДО ВАШОЇ УВАГИ ПРОПОНУЄМО ІМЕНА, ЯКИМИ КРИВОРІЖЦІ НАЗВАЛИ ДІТЕЙ У СЕРПНІ 2020 РОКУ

Вже майже 1500 криворізьких немовлят отримали свої перші документи саме в рамках проєкту  «єМалятко».

А ми нагадуємо, що скористатися послугою «єМалятко» у Кривому Розі можна у будь-якому пологовому будинку Кривого Рогу (КНП «Криворізький перинатальний центр зі стаціонаром» КМР; КНП «Криворізький міський клінічний пологовий будинок №1» КМР; КНП «Криворізька міська лікарня №7» КМР), Центрі адміністративних послуг «Віза» та його територіальних підрозділах та в Криворізьких відділах ДРАЦС.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:          м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected].;

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 

27 серпня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради