Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні медичні працівники!

Створено: 2023-07-27 13:59:31Оновлено: 2023-07-28 07:25:19

Шановні медичні працівники!

Прийміть щирі поздоровлення з професійним святом – Днем медичного працівника!

У той час, як воїни зі зброєю в руках б’ють ворога на передовій, на вас покладена надважлива та відповідальна місія – порятунок життя бійців, надання їм і мирним жителям необхідної медичної допомоги. Ми вдячні лікарям, медсестрам, усім медпрацівникам за безцінну працю. У цей складний воєнний час ви віддано та мужньо, часто навіть ризикуючи власним життям, надаєте невідкладну медичну допомогу пораненим, надійно тримаєте «медичний фронт».

У Кривому Розі створена та ефективно працює госпітальна база для надання допомоги бійцям, забезпечена необхідна кількість ліжок, сформований та постійно поповнюється стратегічний запас медикаментів. Триває системна підтримка міською владою медичних закладів. Амбулаторії та лікарні стабільно працюють і забезпечені всім необхідним.

Нехай ваша праця ніколи не залишається непоміченою, а слова подяки звучать якомога частіше.

Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів, натхнення на шляху до очікуваної Перемоги! Нехай доля оберігає ваші родини. Усім Миру! Зі святом!

 

Секретар міської ради – виконуючий

обов’язки Криворізького міського голови                             Юрій ВІЛКУЛ

27 липня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради