Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Питання підготовки до нового навчального року міський голова тримає на постійному особистому контролі

Створено: 2011-07-27 13:20:10Оновлено:

Під час прес-конференції міського голови, яка традиційно відбулася після проведення засідання сесії міської ради, Юрій Григорович Вілкул повідомив представникам засобів масової інформації про основні соціальні аспекти розвитку міста за умов збільшення доходів міського бюджету за 1 півріччя поточного року. Зокрема мова йшла про сферу освіти.

«У цілому, якщо говорити про підготовку до нового навчального року, то це питання я тримаю на постійному особистому контролі. Лише на цьому тижні проведено дві наради з цього питання. Я ставлю завдання не лише підготувати самі школи до початку навчального року 2011-2012 – ремонти в них зараз йдуть згідно з графіком і до першого вересня усе намічене буде зроблене. Крім цього існує завдання підготувати сучасні спортивні майданчики, проінспектувати наявність пішохідних переходів і світлофорів, навести лад з продажем алкогольних і тютюнових виробів поблизу шкіл, придбати, де це потрібно, сучасне програмне забезпечення. На всі ці цілі ми виділили необхідні кошти», - відзначив міський голова Юрій Вілкул.

Так, на капітальні ремонти шкіл, додатково направлено майже мільйон гривень коштів. Зокрема на 52-у, 27-у, 111-у і 4-у школи. Істотно – на 42% (з 3,5 до 5 гривень) буде збільшено витрати на харчування дітей в загальноосвітніх закладах, а для пільгових категорій – з 4,5 до 6 гривень, або майже на 35%. На ці цілі додатково буде направлено 2 мільйони гривень.

Крім того, як вже раніше повідомляв міський голова у місті буде обладнано 38 спортивних майданчиків, якими зможуть користуватися безкоштовно не лише учні, а й усі жителі Кривого Рогу. На придбання інвентарю для вже 8 таких майданчиків було виділено кошти у розмірі 780 тисяч гривень.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради