Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Необхідно припинити підприємницьку діяльність. Центр «Віза» («Центр Дії») допоможе

Створено: 2024-06-27 12:43:12Оновлено: 2024-06-27 12:48:54

В разі необхідності припинення підприємницької діяльності, фізична особа може звернутись до Центру «Віза» («Центр Дії») та подати заяву про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності.  

До заяви (Форма 1) вносяться відомості про фізичну особу – підприємця, а саме:

  • реєстраційний номер облікової картки платника податків, а для осіб, які мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта вносяться паспортні дані;
  • зазначається спосіб отримання виписки з реєстру.

Таку заяву можна подати в паперовому вигляді особисто, через представника (за довіреністю) або в електронному вигляді (онлайн) через портал Дія.

Розгляд заяви про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності здійснюється протягом 24 годин після надходження, крім вихідних та святкових днів.

Сплата адміністративного збору за державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця законодавством не передбачена.

Нагадуємо, що Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи здійснюють прийом документів та видачу готових результатів послуг за попереднім записом до електронної черги.

Зареєструватись в електронній черзі  можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-кодів:

Воїни та члени їх сімей в усіх офісах ЦНАПу “Віза» («Центр Дії») обслуговуються
першочергово і
  без попередньої реєстрації.

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

27 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради